Eltűnt személy bejelentése

1

Beleegyezik abba, hogy az Ön által bejelentett eltűnt személyt nyilvánosan keressük, amennyiben ehhez a rendőrség is hozzájárul?

Ezzel hozzájárult, hogy az eltűnt gyermek adatait/fényképét nyilvánosságra hozzuk.

Amennyiben nem járul hozzá, hogy az eltűnt gyermeket nyilvánosan keressük, nem áll módunkban a kereső oldalon közzétenni adatait, fényképét.

Igen Nem
2

Bejelentette a személy eltűnését a rendőrségen?

Rendőrségi bejelentés hiányában nem áll módunkban nyilvános fényképes keresést indítani. További információt a Segítünk menüpont alatt talál, de kérdésével hívhat minket a 116 000-ás ingyenes telefonszámon is. Emailt is írhat nekünk az eltüntgyerekek@kek-vonal.hu emailcímre.

Igen Nem Rendőrkapitányság neve: * Bejelentése száma: Rendőrségi előadó neve: Rendőrségi előadó telefonszáma:
3

Ön a gyermek törvényes képviselője?

Kiskorú gyermek esetén csak a törvényes képviselőtől fogadhatunk el nyilvános fényképes keresésre irányuló kérelmet. További információt a Segítünk menüpont alatt talál, de kérdésével hívhat minket a 116 000-ás ingyenes telefonszámon is. Emailt is írhat nekünk az eltüntgyerekek@kek-vonal.hu emailcímre.

Igen Nem
4

Az eltűnést bejelentő szülő/törvényes képviselő adatai:

Vezetéknév* Keresztnév* Az eltűnt személyhez kapcsolódó viszony* A bejelentő telefonszáma* A bejelentő email címe* A bejelentő email címe mégegyszer*
5

Az eltűnt gyermek adatai:

Alapítványunknak csak 18 év alatti gyermek fényképes keresésére van lehetősége. Amennyiben az eltűnt személy egy fiatal felnőtt, vagy kérdése merül fel egy eltűnést illetően, keressen minket bizalommal a 116 000-ás ingyenes telefonszámon. Emailt is írhat nekünk az eltüntgyerekek@kek-vonal.hu emailcímre.

Vezetéknév* Keresztnév* Nem* Születési dátum* Az eltűnt személy fényképe
Az eltűnt személy Facebook-on megjelenő képe
Lakcim: Ország* Lakcim: Irányítószám* Lakcim: Utca* Lakcim: Házszám* Körülményei* Egyébb körülmény: Állampolgárság* Eltűnés dátuma* Eltűnés helyszíne*
6

Az eltűnt személlyel kapcsolatos egyéb információk

Az eltűnés körülményei ( különös, figyelmet igénylő körülmény, aggodalomra, veszélyhelyzetre utaló jel, vagy bármi más, amit megosztana ) Egyéb fontos, az eltűnt személy megkeresését szolgáló információ
A missingchildren.eu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom