Aggódom valakiért

Ha aggódsz egy hozzátartozód, barátod vagy rokonod eltűnése miatt, hívd a 116 000-as számon a Segélyvonal az Eltűnt Gyerekekért szolgáltatásunkat! A meghallgatáson és érzelmi támogatáson túl tudunk veled együtt gondolkozni a helyzeten és információt adunk a további lehetőségekről.


Ha Ön felnőtt és egy gyerek eltűnése miatt szakemberként, ismerősként, távolabbi rokonként aggódik, akkor nagyon fontos, hogy meggyőződjön arról, hogy a gyerek szülei, illetve a szülői jogokat hivatalosan gyakorló személy (esetleg más rokon vagy gyermekvédelmi képviselő), tud-e a gyerek eltűnéséről és jelentette-e a rendőrségen! Szívesen gondolkozunk Önnel a helyzeten és segítünk átgondolni az Ön szerepében megtehető lépéseket a 116 000-as számon hívható Segélyvonal az Eltűnt Gyerekekért telefonos szolgálatunkon.


Ha Ön szülőként vagy gyermekvédelmi gyámként aggódik az Ön felelőssége alá tartozó gyerek eltűnése miatt, és ebben a helyzetben érzelmi támogatásra, közös gondolkodásra van szüksége, várjuk hívását a 116 000-ás telefonvonalon! A konzultáción túl lehetőségünk van a 18 év alatti gyermekek online fényképes keresésére, amennyiben a gyermek eltűnése a rendőrségen már bejelentésre került. A nyilvános keresés érdekében töltse ki bejelentő adatlapunkat a következő linkre kattintva: Bejelentő adatlap 

 

 

 

A missingchildren.eu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom