Legyen az önkéntesünk

A Kék Vonal Minden munkatársa és több, mint 50 önkéntese azért dolgozik, hogy a hozzánk forduló gyerekek és fiatalok valódi odafigyelést, elfogadást, a bajban segítséget kapjanak.

 

Ha Ön is szeretne egy valóban inspiráló és elkötelezett csapat tagja lenni, szeretne betekintést nyerni a tizenévesek mindennapjaiba és a gyermekvédelem világába, akkor ne habozzon és jelentkezzen az évi három alkalommal elérhető önkéntes képzésünk valamelyikére.

 

A képzés és az önkéntes munka során tapasztalatot szerezhet a segítő kommunikációban, valamint folyamatos továbbképzési lehetőségekkel, ingyenes szupervizió és esetmegbeszélő csoportokkal is biztosítjuk az önkénteseink számára a szakmai fejlődés lehetőségét.

 

Az aktuális képzések időpontját az Alapítvány hivatalos weboldalán és facebook oldalán is közzétesszük, de a jelentkezéseket az egész év folyamán várjuk.

 

 A jelentkezéshez szükséges információk:

 

1. Küldje el az önéletrajzát az onkenteskepzes@kek-vonal.hu e-mail címre.

2. Töltse ki a jelentkezési kérdőívet, melyet ITT talál! A kitöltött kérdőívet küldje el az onkenteskepzes@kek-vonal.hu címre

3. Igényeljen erkölcsi bizonyítványt! A bizonyítvány kiállítása ingyenes, menetéről itt tájékozódhat: http://www.nyilvantarto.hu/hu/erkolcsi_heb

4. Kérjen két olyan személytől ajánlást, akivel hivatalos kapcsolatban van vagy volt korábban!

 

Várjuk jelentkezését!


A missingchildren.eu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom